pomocy
Asia: początek układu współrzędnych należy do okręgu o Równaniu:
A .x2+y2=4, B x2+y2−10x+20y=0, C. x2+y2−2x+4y+1=0, D. (x+3)2+(y+4)2=5
12 cze 13:57
ICSP: Podstaw punt (0;0) i sprawdź gdzie będzie to równe.
Odp. B
12 cze 14:01
Eta:
poprawna
odp: A
12 cze 14:18
Eta:
Sorry

−−−−−−−źle przeczytałam treść ( myślałam o
środku okręgu (0,0)
12 cze 14:20
Eta:
poprawną odp; podał
ICSP ....
12 cze 14:21
ICSP: koniec świata

Eta się pomyliła

Już zdjęcie robię
12 cze 14:22
Eta:
12 cze 14:23
mjjj: jak to należy obliczyć ?
9 sty 19:05