matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pole i obwód
ewelina41:
oblicz pole i obwód koła wpisanego w trójkąt, którego pole wynosi 16
√
3
11 cze 13:03
M:
13 mar 20:14
Mei Lin:
Według mnie troche za mało danych
14 mar 12:17
X:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://brainly.pl/zadanie/13769708&ved=2ahUKEwjo1aShvYmMAxU6KhAIHV5KFCEQFnoECCEQAQ&usg=AOvVaw2rJq48Thd-4c4XsGrhVs0w
14 mar 12:39