ktos mi pomóze
Asia: W skarz równanie prostej równoległej do osi OX
11 cze 11:16
ICSP: y = coś
coś może być dowolną liczba(tylko nie równo 0)
11 cze 11:17
ICSP: Przykłady:
y = 5
y= −3
y = √2
11 cze 11:17
b.: y = 0 też jest dobra

chociaż jeśli się chce narysować wykres, lepiej wybrać inną
11 cze 11:22
ICSP: czy prosta y = 5 jest równoległa do prostej y = 5 ?
11 cze 11:26
Asia: dzięki
11 cze 11:42
b.: czy prosta y = 5 jest równoległa do prostej y = 5 ? −− tak (choć to oczywiście zależy od
definicji, jaką się przyjmuję, ale naturalna jest raczej taka, że równe proste są równoległe)
11 cze 22:56
Eta:
@
ICSP ........ proste pokrywające się też są równoległe
11 cze 23:00
Eta:
@
Asia
.piszemy
wskaż"
11 cze 23:08