Naszkicuj wykres
Marek: Naszkicuj wykres
y=2cosx+|cosx|
10 cze 22:23
ICSP: jeżeli cosx ≥ 0 wykres wygląda tak: y = 3cosx
jeżeli cosx < 0 wykres to y = cosx
Teraz sprawdź dla jakich przedziałów masz rysować jaki wykres.
10 cze 23:27
Julia: Dziękuję
11 cze 11:14
Julia: A jak narysowałam to jaką mam dac ogólną odp.? Co mam odczytać, wspólne punkty?
11 cze 11:18
ICSP: Skąd mam niby to wiedzieć?
Narysuj wykres to znaczy narysuj wykres.
11 cze 11:23
Julia: Narysowałam
11 cze 11:27
Julia: W przedziale <0,2π>
11 cze 11:27
ICSP: Ja zawsze rysuje wykres w dwie strony.
Według mnie przedział powinien być <−2π;2π>
11 cze 11:29
Julia: Rozumiem, więc mam odczytac wspólne wartości?
11 cze 11:30
ICSP: a gdzie w poleceniu masz powiedziane że masz cokolwiek odczytywać?
11 cze 11:35