Całki
Piotr Student: Jest tu ktoś kto umie całki?
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
10 cze 13:29
Eta:
Prawie wszyscy
10 cze 16:57
ICSP: ja nie umiem ale sie uczę. Jakaś prostą policzę.
10 cze 17:13
AS: A co to jest całka?Coś całkowitego?
10 cze 17:44
AS:
10 cze 17:44
Eta:
pewnie ......całe "ka"
10 cze 17:46