matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
adam
Adam:
⎧
4=4a+b
Witam
⎩
2=0*a+b
1
dlaczego w pierwszym zdaniu a=
?
2
9 cze 13:34
Adam:
potrzebuję to na wzór funkcji
9 cze 14:35
ceaser I:
b=2, i podstaw
9 cze 14:59