matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log przy podstawie (pierwiastek z 5) do 5
jarekpadł:
log przy podstawie (pierwiastek z 5) do 5 ile wynosi i dlaczego?
7 cze 20:00
ICSP:
√
5
x
= 5
√
5
2
= (
√
5
)
2
x =2
7 cze 20:02
sowa:
log
√
5
19 lut 20:37
Janek191:
log
√
5
5 = 2, bo
√
5
2
= 5
19 lut 21:36