matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie okręgu
555:
Napisz równanie okręgu współśrodkowego z okręgiem x
2
+y
2
+3x−4y−1=0 i przechodzącego przez punkt A= (−3;4)
7 cze 16:54
krystek:
Wyznacz wspólrzędne środka okręgu O i promień r=IAOI
7 cze 17:01