ile jest takich delegacji
monnn...umie ktoś to...: Z klasy liczącej 23 osób w tym 12 dziewcząt wybrano delegacje 4 osobowa tak,aby było w niej 3
chłopców i 1 dziewczynka.Ile jest takich delegacje?
6 cze 21:15
6 cze 21:19
6 cze 21:21
Bogdan:
Dz Ch | Razem
12 11 | 23
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
A: 1 3 | 4
dokończ
6 cze 21:24
Bogdan:
Dobry wieczór
Eta i
krystek
6 cze 21:25
Eta:
Bogdanie .......... w treści nie ma mowy o prawdopodobieństwie
Pozdrawiam
6 cze 21:26
monnn...umie ktoś to...: to jak to musi byc zrobione
6 cze 21:28
Bogdan:
No tak
Eto, przedobrzyłem. Pozdrawiam również
6 cze 21:30
6 cze 21:32
Eta:
| | | | 11! | | 8!*9*10*11 | |
* | = |
| *12= |
| *12= 90*22 =.... takich delegacji |
| | | 3!*8! | | 6*8! | |
6 cze 21:32
krystek: A dobry wieczór.Ja już wyłączam komputer .Gorączka spowodowała pobyt przy komputerze a nie w
ogrodzie.Miłego liczenia!
6 cze 21:33
monnn...umie ktoś to...: dzieki.pozdrawiam
6 cze 21:39