granice funkcji
Matt: jakie sa granice w nieskaczonosci i w 0 takich funkcji jak:
f(x)=lnx
f(x)=ln1/x
f(x)=1/x
f(x)=tgx
f(x)=sin(x)
f(x)=ex
f(x)=cos(x)
6 cze 09:02
jack: ex w ∞ = ∞ a w −∞ = 0
1/x w ∞=0 a w 0=∞
6 cze 11:20
Matt: nikt nie wie jakie sa granice pozostałych?
6 cze 12:44
szach:
Wszyscy wiedzą, bo każdy, kto chce wiedzieć, narysuje sobie wykres funkcji, w internecie
są takie strony, na których można rysować wykresy funkcji. Narysuj sobie i zobacz i nie
zadawaj takich obraźliwych pytań "nikt nie wie?"
6 cze 13:33
Matt: ale znalazl sie jeden kto chcial pomoc, dzieki
6 cze 14:02