matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kola:
oblicz: log
5
3 − log
5
4 + log
5
7 − log
5
11 wg wzoru zrobilam log
5
3
11
+ log
5
7= log
5
3
11
*
7
1
=log
5
21
11
czy to jest dobrze? jezeli tak to co dalej z tym robie? jezli nie to bradzo prosze o wytlumaczenie jak powinno byc
6 cze 01:43
Godzio:
3 * 7
21
log
5
= log
5
4 * 11
44
I nic nie trzeba z tym robić
6 cze 02:01
kola:
dzieki
6 cze 02:06