matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
miska:
oblicz: 4
−
2
3
5 cze 12:45
miska:
zrobilam tak:
1
4
2
{3} =
1
3
√
4
2
=U{1
p3{16
=
1
2
a w lsiazce jest odpowiedz
3
√
1
16
5 cze 12:52
miska:
hehe piekne rozwiaznie zadania w tym 1
ale wazne ze wynik dobry sie pokazal
prosze mi powiedziec jak powinnam zrobic to zadanie?
5 cze 12:53
miska:
dobra juz wiem.
5 cze 12:56