matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potrzebuję samych wyników aby sprawdzić
kasiula:
wyznacz współrzędne wierzchołka paraboli oraz postać kanoniczną funkcji a) f(X)= x
2
+14x+49 b) f(x) = u {1} {4} x
2
− 5x +10 c) f(X) = −x
2
−3x+1 d) f(x) = 6X
2
−2x
5 cze 11:42
PanCogito:
https://matematykaszkolna.pl/strona/69.html
5 cze 11:58