matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
odległosc pł od plaszczyzny???ważne/ czy dobrze??
liza:
oblicz odl. pł π1= 6x−8z−1=0 od pł. π2=9x−12y+48=0 n1=(6, −8, −1) n2=(9, −12, 48) czy to n1 i n2 sa dobrze
?
4 cze 23:14
liza:
?
4 cze 23:19