znajdz równanie prostej równoległej
dudusiek11: Znajdź równanie prostej równoległej do danej prostej przechodzącej przez punkt A.
−4x+7y−1=0 a punkt to A = ( 1,5).
Bardzo prosze o pomoc z góry dziekuje
4 cze 20:02
tuszu: 7y=4x+1 /7
a1=a2
A=(1,5)
f(x1)∥f(x2)
4 cze 20:49
tuszu: | | 3 | |
wybacz tam sie machnąłem b powinno być 4 |
| |
| | 7 | |
4 cze 20:50
dudusiek11: TUSZU napisz mi prosze skad sie to wszystko wzeło tak pokolei zebym to szczail bo jest to mi
potrzebne na egzamin jutro dzieki
4 cze 21:00