matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
LOGARYTMY
Kasia:
Baaaaaardzo proszę o pomoc logarytmy
log
3
1 + log
2
4 =
1
log
6
=
36
log
5
3
√
5
=
3 cze 23:47
Godzio:
log
3
1 = 0 log
2
4 = 2
1
log
6
= log
6
6
−2
= −2
36
1
log
5
3
√
5
= log
5
5
1/3
=
3
3 cze 23:56