matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja wykładnicza
bober:
wiedząc, że log
2
7=m oblicz log
2
(1,75)
2 cze 18:49
M:
15 mar 06:15
SAIzou:
7
1,75 =
4
7
log
2
(1,75) = log
2
(
) = log
2
7−log
2
2 = m−1
4
15 mar 09:46
an:
15 mar 12:25