matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
to jest nie do zrobienia poomocy prosze
misia:
Czworościan foremny ma objętośc równą 2
√
2
jaką objetość ma krawędz tego czworościanu
2 cze 15:45
M:
15 mar 06:16
Mei Lin:
a
3
√
2
=2
√
2
12
a
3
√
2
=24
√
2
a
3
=24 a=
3
√
24
=
3
√
8*3
=2*
3
√
3
15 mar 12:37