matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trudnie zadanie ;(
anielka:
Rozwiąż trójkąt o danych bokach i kącie. a)a=3, b=5, alfa=30stopni e) a = 10, b = 20, gama= 150 stopni.
2 cze 12:24
ICSP:
twierdzenie sinusów i cosinusów.
2 cze 13:02
Anielka:
Np ale jak
2 cze 14:31