matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
poprosze o pomoc
magda009:
OBlicz miary pozostałych kątów trojkąta ABC A) |AB|=
√
6
, BC=3, BAC=60 stopni c) AB=3
√
2
,AC = 6, ABC= 45
2 cze 12:16
Magda009:
Błagam o pomoc
2 cze 14:28
Magda009:
Proosze
2 cze 16:15