matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz szesciokąt
slawek:
3*2,5
2
√
3
x=
2
1 cze 23:51
slawek:
halo pomoże ktoś ?
1 cze 23:59
slawek:
2 cze 00:20
Godzio:
Co tu masz zrobić ?
2 cze 00:20
slawek:
obliczyć sześciokąt
2 cze 00:21
Godzio:
A co przez to rozumiesz ? Chodzi Ci o wyliczenie x ?
5
3 * (
)
2
*
√
3
2
25
3 *
√
3
4
75
√
3
x =
=
=
2
2
8
2 cze 00:25