matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prawdopodobieństwo moja udręka:(
Mizia :
Pomocy 1. Oblicz
P(A')
P(A), gdy
=4
P(A)
1 cze 15:06
ICSP:
P(A) + P(A') = 1 ⇔ P(A') = 1 − P(A)
1 − P(A)
= 4. Poradzisz już sobie dalej?
P(A)
1 cze 15:09
Mizia :
tak jasne wielkie dzięki
1 cze 15:10