.
Kasia: Cześć

Czy ma ktoś z Was może zbiór zadan Matematyka zakres podstawowy klasa 2. wyd. Oficyna
Edukacyjna , Krzysztof Pazdro?
Mam jedno zadanie, w którym jest mnóstwo rysunków i nawet ciezko to przerysowac bo tam kazdy
szczegol jest wazny.. i nie moge sobie wlasnie z tym zadaniem poradzic.
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}