matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zbadaj monotoniczność ciągu arytmetycznego
karinka931:
Zbadaj monotoniczność ciągu arytmetycznego określonego wzorem: a
n
=7
31 maj 20:25
ICSP:
stały
31 maj 20:26
krystek:
a
n+1
− a
n
=7−7=0
31 maj 20:29
karinka931:
dziękuje
31 maj 20:30