matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Asia:
Ile wynosi:
3
log
c
2
b
10
c =
√
2
b = 2
3
d
1
d =
3
31 maj 15:15
bart:
3
3
3
3
48
log
√
2
2
2
3
=
log
√
2
2
8
=
*8log
√
2
2=
*8*2=
10
10
10
10
10
31 maj 15:34
Asia:
1
10
ale 3
to jedna liczba czyli inaczej
3
3
31 maj 15:53
bart:
potraktowalem to jako mnozenie ..zrob analogicznie
31 maj 19:37