matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaż że
tn:
jak wykazać że stosunek odcinków wynosi?:
SA
AD
+
AB
AC
31 maj 10:26
wojtek:
tw. Talesa
31 maj 10:56
Bogdan:
e
a − e
=
⇒ af + be = ab
b − f
f
e
f
be + af
ab
+
=
=
= 1
a
b
ab
ab
31 maj 10:59