matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pom
pompek:
ile wyn. pole trójkąta o podstawie a=14cm i wysokości h=2cm
30 maj 16:07
Nie jestem mądry:
1
1
P=
a*h=
*14*2= 14
2
2
30 maj 16:09
Nie jestem mądry:
Takie zadania to już wstyd samemu nie rozwiązać
30 maj 16:10