matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
HELP!
pompek:
obl.obwód trójkąta o wymiarach a=14cm b=26cm c=18cm.
30 maj 16:06
Nie jestem mądry:
Człowieku Ty w ogóle kumasz coś z matematyki
Obwód trójkąta o bokach a , b , c : Obw.= a+b+c W twoim przypadku 14+26+18 = Chyba sam potrafisz dodać ?
30 maj 16:12