matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz:sumę, część wspólną, różnicę
ania:
A= −1<x<7 B=x∊ <−5;3>
29 maj 21:35
ania:
29 maj 21:45
Bogdan:
A∪B = <−5, 7) A∩B = (−1, 3> A \ B = (3, 7) B \ A = <−5, −1>
29 maj 21:49
ania:
Dziękuję bardzo ; )
29 maj 21:53