matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
VVerka:
2
1
1
Liczba
−
[1−(
)
2
] jest równa
3
3
2
28 maj 22:03
Godzio:
2
1
1
2
1
3
2
1
−
[ 1 −
] =
−
*
=
−
=
3
3
4
3
3
4
3
4
8
3
5
=
−
=
12
12
12
28 maj 22:06