Prosze o pomoc
Piotr student : czy ktoś zna dobre forum fizyczne gdzie pomogą w wytłumaczeniu zadań z fizyki?
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
28 maj 15:56
pkstat: zrozumiałeś doniczkę?
28 maj 16:06
ziomek: fizyczny.net
28 maj 19:22