Truden zadanie
Sławek: Pilnie potrzebuję dokładnego (krok po kroku) rozwiązania tego zadania:
A=(0,0), B=(3,1),C=(4,3)
a) Oblicz punkt D
b) oblicz obwód
c) oblicz odległość punktu c od prostej AB
d) pole tego równoległoboku
28 maj 12:04
kachamacha: a czym jest D?
28 maj 15:27
Bogdan:
Cześć
Kasiu 
. To zadanie pojawia się w krótkim czasie po raz drugi, ale dotąd nikt za
nie się nie zabrał, bo wpisujący nie zadbał o poprawne podanie treści zadania i zmusza
nas do odgadywania, o co chodzi w zadaniu.
28 maj 15:33
28 maj 15:34