Fizyka
Piotr student : Prosze o wytłumaczenie i rozwiązanie

Wyglądając przez okno swego mieszkania
na 4 piętrze pan X zobaczył spadającą doniczkę, która widocznie stała przedtem na parapecie
okna na którymś z wyższych pięter. Okno:−2m=h ; Δt=0,1s.
| | m | |
Odległość między poszczególnymi piętrami wynosi 3,5m=W, g=9,8 |
| . Z którego piętra spadła |
| | s2 | |
doniczka?
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}