matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Karolina:
π
4π
5π
cos
* cos
* cos
7
7
7
26 maj 21:25
Bogdan:
π
4π
5π
π
2sin
7
cos
* cos
* cos
*
=
7
7
7
π
2sin
7
2π
4π
2π
sin
*cos
*(−cos
)
7
7
7
2π
4cos
7
=
*
=
π
2sin
7
2π
4cos
7
4π
4π
−2sin
cos
7
7
8π
−sin
7
=
=
=
π
8sin
7
π
8sin
7
π
−sin(π +
)
7
π
sin
7
1
=
=
=
π
8sin
7
π
8sin
7
8
27 maj 00:17