matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
simon:
sprawdz tożsamosc sin
4
α − cos
4
α = sin
2
α−cos
2
α
26 maj 16:55
rumpek:
L = (sin
2
x + cos
2
x)(sin
2
x − cos
2
x) = 1 * (sin
2
x − cos
2
x) = sin
2
x − cos
2
x = P
26 maj 17:49
simon:
dzieki wielkie
26 maj 18:01