26 maj 09:45
Nie jestem mądry: 1)
| | 2 | | 1 | | 9 | | 5 | | 9 | | 23 | |
1 |
| −1 |
| * |
| = |
| − |
| = |
|
|
| | 3 | | 5 | | 12 | | 3 | | 10 | | 30 | |
| | 30 | | 7 | |
Pytają o liczbę odwrotną więc odwracamy i otrzymujemy |
| = 1 |
| więc odpowiedz b |
| | 23 | | 23 | |
26 maj 09:53
Nie jestem mądry: Wszystkich osób było 800 czyli 100%
interesują nas tylko 100−24−9=67% z nich którzy powiedzieli "nie jasny i niezrozumiały"
więc liczymy 67% z liczby 800 :
800*0,67= 536 więc odpowiedz a
26 maj 09:59
Nie jestem mądry: 3) Tu się zastanawiam bo najbardziej by mi pasowała odpowiedz d
I −2 I=2
I a I = a dla a≥0 lub I a I = −a dla a < 0
26 maj 10:06
Nie jestem mądry: | | 2 | | 2 | |
w 4 niestety nie widzę czy tam jest ( |
| y)4 czy ( |
| y)4 |
| | 3 | | 5 | |
26 maj 10:15
Nie jestem mądry: 6)
| | 212*22*(24)12*(26)16 | |
|
| = |
| | 25*2−1*1 | |
| | 212+2+2+1 | | 272 | |
|
| = |
| = 272−4= 2−12 |
| | 25−1 | | 24 | |
26 maj 10:45
Nie jestem mądry: Następne niech ktoś rozwiąże albo ja dokończę wieczorem
26 maj 10:47