matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
xzczxcz
zcxzcz:
Tworząca stożka ma dł. 8 i jest nachylona do płaszczyzny podstawy pod kątem 45 stopni. Oblicz objętość i pole całkowite stożka
24 maj 20:39
zcxzcz:
help
24 maj 20:53
zcxzcz:
helpp
25 maj 14:58
Godzio:
r = H = 4
√
2
1
V =
πr
2
H
3
25 maj 15:13