Ile to jest
Piotr: Ile to jest 10 do potęgi −5.5 ? Proszę o pomoc.
24 maj 17:50
24 maj 17:52
Kejt: | 1 | | 1 | | √10 | | √10 | | √10 | |
| = |
| * |
| = |
| = |
| |
| √1011 | | √1011 | | √10 | | √1012 | | 106 | |
teraz to sobie przybliż.. ale to jest najdokładniejsza wartość..tam wychodzą liczby po
przecinku na 5 miejscu..powodzenia.
swoją drogą..do czego Ci to potrzebne?
24 maj 18:00
Ewa: Do obliczenia stężenia jonów jeżeli ph jest równe −5.5

Wiesz może jak tot zrobić? jak
napisałem w ułamku na ostatnim kolokwium to facetka mi nie zaliczyła a wiem że znów będzie to
samo
24 maj 18:07
Kejt: to jest w przybliżeniu:
3,1622776601:106=0,000031622776601
24 maj 18:11
misia: ile to 10 do potegi 6
mrosze o pomoc
9 lis 12:10
Dziadek Mróz:
106 = 10 * 10 * 10 * 10 * 10 * 10 = 100 * 100 * 100 = 1 000 000
9 lis 12:16