matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znajdz punkt przeciacia wykresu funkcji f(x)=3x+6 z osia OY.
Maaatt:
znajdz punkt przeciacia wykresu funkcji f(x)=3x+6 z osia OY.
24 maj 15:36
Godzio:
f(x) = ax + b Punkt przecięcia z OY: (0,b)
24 maj 15:56