dziedzina funkcji
kaka: ćw.1
określ dziedzinę funkcji:
y= √3√2x - 9
y= x2 - 1
------------------
1
x + ----- x2
2
y= 3x
-----
√3x - 2
y= x2 + 1
-------------
2 √1/2 x - 6
y= x3 - 4x
---------------
3√x - 4
y= x + 1
---------
2 √3- 1 x
--
6
y= x2
-------
- 2 √6- 2x
y= x - 2
--------
√√2 - √6 x
y=2 x3 + 5
---------------
1
---- x2 - 2
2
1 mar 13:19
Eta: Basia wczoraj już Ci rozwiązała !
Nie wiem więc o co jeszcze Ci chodzi



!
Pozdrawiam!
1 mar 13:38
kaka: acha to super tylko że to są inne przykłady
1 mar 14:43