matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
ania:
blicz ω
23 maj 17:59
ania:
ω=
√
Fśr−(m*r)
23 maj 18:00
ania:
jak obliczyc kat wychylenia wahadla?
23 maj 18:00
ania:
ω=V*r sorry lub ω=v/r
23 maj 18:09
ania:
23 maj 19:12