matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz x
sta:
log
2
(log
2
x)=−1
23 maj 17:56
M:
17 mar 12:55
Krzysiek:
x>0 log
2
x>0 log
2
x>log21 x>1 x∊(1,
∞
) log
2
(log
2
x)=−1 2
−1
=log
2
x log
2
x=2
−1
1
log
2
x=
2
2
1/2
=x x=
√
2
17 mar 13:06