e2 | 19 | ||
= | |||
f2 | 7 |
e2 | a2 + b2 + ab | ||
= | |||
f2 | a2 + b2 − ab |
a2 + b2 + ab | 19 | ||
= | |||
a2 + b2 − ab | 7 |
13b − 5b | 2 | |||
a1 = | = | b | ||
12 | 3 |
13b + 5b | 3 | |||
a2 = | = | b | ||
12 | 2 |
2 | ||
dla a = | b | |
3 |
b | b | 3 | |||||||||
= | = | ||||||||||
a |
| 2 |
3 | ||
dla a = | b | |
2 |
b | b | 2 | |||||||||
= | = | ||||||||||
a |
| 3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |