matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matma
inna:
wylącz czynnik przed pierwiastek
√
48
√
50
√
147
√
45
21 maj 20:51
XXe:
√
50
=
√
25*2
=5
√
2
itd
21 maj 20:53
XXe:
√
liczba
=
√
liczba pierwsza*liczba którą możesz spierwiastkować
= liczba spierwiastkowana
√
liczba pierwsza
21 maj 20:56