matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
inna:
√
50
+
√
8
−
√
18
√
192
−
√
75
21 maj 20:39
teczka:
5
√
2
+2
√
2
+ 3
√
2
= 10
√
2
21 maj 20:44
teczka:
√
64*3
+
√
25*3
= 8
√
3
+5
√
3
= 13
√
3
21 maj 20:46