matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
współczynnik prostej prostopadłej
buziaczek:
współczynnik prostej prostopadłej do prostej y=−
2
3
x+3 jest równy: a)
2
3
b)−
3
2
c)
3
2
d)−
2
3
19 maj 21:41
XXe:
a
p
r
o
s
t
e
j
*a
p
r
o
s
t
o
p
a
d
l
e
j
= −1
19 maj 21:43
Kejt:
2
−
*a
2
=−1
3
3
a
2
=−1*(−
)
2
3
a
2
=
2
19 maj 21:43
buziaczek:
dziekuje wam
19 maj 21:46