matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiorem wartości funkcji jest
buziaczek:
zbiorem wartości funkcji y=x
2
−6x+11 jest: a) (−
∞
,2> b) (−
∞
,3> c) <3,
∞
) d) <2,
∞
)
19 maj 21:28
;):
a > 0 więc ZW = (q,
∞
)
19 maj 21:30
;):
ZW =
<
q,
∞
)
19 maj 21:30
buziaczek:
dziękuje Tobie
19 maj 21:34