matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:D
Julia ;):
Podaj współrzędne wierzchołka paraboli y=−(x+3)
2
−4
18 maj 21:26
;):
f(x) = a(x − p) + q W = (p,q)
18 maj 21:27
krystek:
(−3:−4)=W
18 maj 22:28
Natka:
(−3,−4)
18 maj 22:30