matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kg
J.J:
log
2
7 − log
2
56 =
18 maj 17:37
wafi:
log
2
7 − log
2
56 =
log
2
7
log
2
56
= log
2
1
8
log
a
c = b −> a
b
= c 2
b
=
1
8
1
2
−
b =
1
8
1
2
−
3 =
1
8
b =
−1
3
18 maj 18:13