.
Kasia: czy ktoś może wie co to jest jak ciagle mi sie samo dokleja na koncu takie coś? jest to dość
irytujące i nie wiem jak się tego pozbyć...
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
17 maj 22:56
Godzio:
Jaką masz przeglądarkę ?
17 maj 22:58
Kasia: Explorer
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
17 maj 22:59
Godzio:
A masz zainstalowaną Jave ? Możliwe że to jest przyczyną
17 maj 23:02
Kasia: wydaje mi się, że już instalowałam.. hmm, ale sprawdzę i jak nie to zainstaluje

ale ciekawe,
że wcześniej nic się takiego nie działo.. dopiero gdzies od kilku dni tak mam. A ciągle mam
ten sam komputer i nic nie zmieniałam

zaraz sprawdzę, oby w tym tkwił problem

function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
17 maj 23:04
Kasia: mam Jave...
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
17 maj 23:05
Godzio:
Ostatecznie można zmienić przeglądarkę, np Firefox
17 maj 23:05
Kasia: eehh, polubiłam tą

a jesteś pewny, że to wina przeglądarki ?
function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
17 maj 23:06
Godzio:
Głowy nie dam

A masz chociaż najnowszego Explorera ?
17 maj 23:07
Kasia: chyba 9. Powiem Ci, że nie jestem mega obeznana w tym temacie więc nie wymagaj szczegółowych
danych xD
A tak przy okazji, masz Godziu może chwilke? Jeśli tak to bardzo Cie prosze zaglądnij tutaj
https://matematykaszkolna.pl/forum/95749.html , już pewna Magda mi pomogła z dwoma przykładami, został jeden trójkąt do zrobienia, a
niestety za nic nie mam na niego pomysłu, jedynie tyle co w komentarzach napisałam, dalej nie
wiem co.. Z góry dziękuję

function(searchElement){"use strict";if(this===void 0||this===null)throw new TypeError();var
t=Object(this);var len=t.length>>>0;if(len===0)return-1;var
n=0;if(arguments.length>0){n=Number(arguments[1]);if(n!==n)n=0;else
if(n!==0&&n!==(1/0)&&n!==-(1/0))n=(n>0||-1)*Math.floor(Math.abs(n))}if(n>=len)return-1;var
k=n>=0?n:Math.max(len-Math.abs(n),0);for(;k<len;k++){if(k in t&&t[k]===searchElement)return
k}return-1}
17 maj 23:11
Mateusz: Nie korzystaj z explorera bo to najgorszy szajs jaki moze byc lepiej juz zainstalowac sobie
gogle chrome albo najlepiej firefox−a jak pisał Godzio
18 maj 11:46